Πληροφορίες

CORFRUSA

Τσώτος - Μαρούλης Γ.Ε.Α.Ε.

Εξαμίλια Κορινθίας

Ταχ. Θυρίδα:85 ΤΚ: 20100

Κόρινθος, Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 27410-85556,83500,75969
Fax:+30-27410-84862

e-mail.:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καιρός - Εξαμίλια

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή

Καλώς ήλθατε στην Corfrusa!

Για περισσότερα από 20 χρόνια η εταιρεία Τσώτος - Μαρούλης Γ.Ε.Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας και εξαγωγής Ελληνικών φρέσκων φρούτων, όπως σταφύλια, λεμόνια, μανταρίνια και πορτοκάλια, με συνεργασίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό.


Βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, καθώς και η συνέπεια σε όλες τις συναλλαγές της.

 

Εμπιστευόμενοι την εταιρεία "Τσώτος - Μαρούλης Γ.Ε.Α.Ε." θα έχετε την καλύτερη άποψη για την εμπειρία την οποία διαθέτει στον χώρο. Διαβάστε προσεκτικά για το προφίλ της εταιρείας μας και ενημερωθείτε πληρέστερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που μπορείτε να έχετε συνεργαζόμενοι μαζί μας. Μεγάλες εταιρίες έχουν επιλέξει την Corfrusa για προμήθεια φρέσκων ελληνικών φρούτων. Μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα ερχόμενοι σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

HACCP

ISO 9001:2008

ISO 22000:2005

IFS Certificate

BRC Certificate