Πληροφορίες

CORFRUSA

Τσώτος - Μαρούλης Γ.Ε.Α.Ε.

Εξαμίλια Κορινθίας

Ταχ. Θυρίδα:85 ΤΚ: 20100

Κόρινθος, Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 27410-85556,83500,75969
Fax:+30-27410-84862

e-mail.:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καιρός - Εξαμίλια

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή

Η εταιρεία μας

CORFRUSA είναι το εμπορικό όνομα της εταιρείας Τσώτος - Μαρούλης Γ.Ε.Α.Ε. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 εξάγοντας σε μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές όπως  Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Σκανδιναβία.

 

Στη σημερινή της μορφή η εταιρεία Corfrusa έχει επεκταθεί και σε άλλες αγορές καθιερώνοντάς τη μια απο της πιο αξιόπιστες και δυναμικές εξαγωγικές εταιρείες στο είδος της.

 

Η μακροχρόνια εμπειρία των συνιδρυτών της εταιρείας, λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τη νέα γενιά των στελεχών, δίνοντας λύσεις στην απαιτητική αγορά με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και πραγματική αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη.

 

Τέλος η εταιρεία αναπτύσσεται και εξελίσεται διαρκώς, ακολουθώντας πάντα τα τελευταία διεθνή πρότυπα υψηλών στάνταρ κρατώντας το σημαντικότερο κομμάτι της εξαγωγικής εταιρείας - που δεν είναι άλλο απο την ποιότητα - στην κορυφή!

HACCP

ISO 9001:2008

ISO 22000:2005

IFS Certificate

BRC Certificate